Ook voor kinderen is er de mogelijkheid voor een AstroParty en het spel wordt dan aangepast naar het niveau van de leeftijd.
Het kan gespeeld worden vanaf de leeftijd van ongeveer 9 jaar. Dit is omdat er vanaf deze leeftijd het abstractievermogen zich gaat ontwikkelen.
Veel kinderen vinden het hartstikke leuk om te spelen en ze begrijpen het ook snel, zeker omdat er gebruik gemaakt wordt van het kasteel om de astrologische huizen uit te leggen.

Bovendien kunnen ze tijdens het spel bladen verzamelen over de planeten. Aan het eind van de middag krijgen ze dan een boekje mee waarin delen van hun horoscoop beschreven staan.
Ook zijn er gedichtjes bij de verschillende sterrenbeelden en natuurlijk, net als bij de volwassenen, zijn er cadeautjes.

Ze gaan een kasteel uitzoeken dat bij hun karakter hoort, óf ze tekenen er een zelf, want dat hoort bij hun Ascendant.

Leuk is ook dat, als de kinderen elkaar kennen, ze precies vertellen wat bij hun vriendje of vriendinnetje wel of niet hoort.
Ze zijn heel eerlijk.

 

 

 

 

Het duurt een uur en als het kan wat langer, maar het is een feestjes, dus bepalen ze zelf hoe lang het doorgaat.

Zijn ze wat ouder dan kan het langer duren en bij pubers is natuurlijk de vraag op welke mannen ze vallen met behulp van de planeet Mars helemaal fantastisch en wordt het vaak een giechelig geheel.
Na afloop nog even een foto en de herinnering wordt opgeborgen op hun smartphone of gemaild naar de ouders.

Kosten: 75 euro per Party
Maximum aantal kinderen: 6
Minimum aantal kinderen: 3

Het kan hier in Amersfoort of bij een kind thuis (dan bijdrage reiskosten)

Er wordt gevraagd of er een ouder/verzorger van een van de kinderen bij wil zijn.