Mogelijkheden

Wat zijn de mogelijkheden en wat kost het?

Voor wie, met wie en hoe groot kan de groep zijn?

Kijk hier en laat je informeren.

Een Basis-AstroParty:
v.a. 30 euro p.p. (exclusief catering en reiskosten)
mogelijk vanaf minimaal 4 tot maximaal 8 personen. Hierbij krijgt iedereen zijn of haar horoscoop en wordt er door de astroloog ingegaan op dingen die tijdens het spel ter sprake komen. Het geeft héél veel informatie. Deze vorm is geschikt voor mensen die niets of weinig van astrologie afweten en de party meer doen voor een ontspannende avond of middag en ook nieuwsgierig zijn naar de eigen horoscoop en wat astrologie voor meerwaarde kan hebben.
Het kan een aanzet zijn om er wat meer mee te gaan doen, juist omdat je gaat inzien dat erg veel informatie in zo’n horoscoop staat, maar een plezierige middag of avond staat bovenaan het verlanglijstje.

__________________________________________________

Een Speciale AstroParty met vraag en/of thema:
v.a. 35 euro p.p. (exclusief catering en reiskosten)
Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Vraag

Een mogelijkheid is dat elke deelnemer een vraag stelt en de astroloog zal vooraf alle horoscopen gaan bekijken, gericht op de verschillende vragen die gesteld zijn. Op die manier wordt de party gestuurd naar die vragen en krijg je antwoorden die je op weg helpen in de richting van antwoorden. Dit alles wel in een gemoedelijke sfeer die de AstroParty nu eenmaal heeft. De lach zal zeker niet ontbreken.

  • Thema

De groep heeft een thema waaromheen de AstroParty wordt gebouwd. Ook hier bekijkt de astroloog de verschillende horoscopen en haalt de diverse aspecten van dat thema van alle deelnemers uit hun persoonlijke astrologische kaart.
Geschikt bv, voor een familie/gezin, een team, een relatie, vriendengroep, vakantiemaatjes, enz.

  • Gelegenheid

Een gelegenheid zoals een huwelijk, een vrijgezellenparty. Hierbij wordt de gelegenheid eruit gelicht en bv. voor de aankomende bruid een speciale huwelijkshoroscoop gemaakt, of een relatiehoroscoop. Bij de andere deelnemers wordt bv ook het thema relaties eruit gelicht, of als het allemaal familie is, wordt gezocht naar familiethema(‘s).

  • Therapeutisch

Een Party gericht op verandering, dus met een meer therapeutischkarakter. Bijvoorbeeld als je bij een relatiecrisis eens op een meer speelse manier hiermee bezig wilt zijn.
Bij verschillende party’s is gebleken dat dit een prima methode is om eens op een andere manier naar je problemen te kijken, vooral bij relaties in allerlei vormen: ouders-kinderen; man-vrouw; collega(‘s)-baas; collega’s onderling enz.
Deze party kan al met twee personen effectief zijn.

Niet elke spelleider kan en wil deze vorm, dus vraag informatie bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(Tineke kent alle spelleiders en gaat dan wel op zoek naar iemand die goed is in datgene dat jij wilt. Er is erg veel deskundig potentieel op allerlei terreinen bij de aangesloten astrologen)

  • Beroep

Beroepskeuze en/of loopbaanbegeleiding. Ook hierin kan de eerste stap op een speelse manier gezet worden. Via het spel, de AstroParty, worden talenten en beroepsrichtingen naar voren gehaald die volgens je horoscoop bij jouw potentieel horen. Waar ben je goed in en welke kant wil jouw leven op. Leuk bv bij schoolverlaters middelbare school, maar ook als halverwege je loopbaancarrière eens wat anders wilt gaan doen.

Er komen vast nog meer mogelijkheden, dus als je jouw speciale party er niet bij vindt, schroom niet, meldt het ons en we maken het op jouw maat.

De astroloog/spelleider heeft voor deze Speciale AstroParty’s meer voorwerk en het is verstandig om met de spelleider de ‘ins’ en ‘outs’ te bespreken en op die manier een op maat gesneden party af te spreken. De prijs kan in overleg vastgesteld worden.

(Prijs voor een Speciale AstroParty kan variëren tussen 35 tot 75 euro p.p., afhankelijk van vraag en groepsgrootte)

terug naar het spel

Informatie en/of boeken:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Tineke Boogaarts, spelmaster) of direct bij één van deaangesloten astrologen
Als je je opgeeft denk dan aan je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaatsen een vraag die je tijdens het spel voor jezelf centraal wilt stellen.
(als je je geboortetijd niet weet kun je een geboortebewijs aanvragen in je geboorteplaats)