Hoe het allemaal begon:

Een vriendin belde op en vroeg:
"Zeg, ik wil met twee vriendinnen komen voor een astrologisch consult. Kan jij 3 kakelende meiden aan?"
Waarop ik spontaan riep:
"Dan maken we er een Astroparty van!"
En zo geschiedde. Ik ben aan het knutselen geslagen ( vroeger kleuterjuf geweest, dus..) en binnen de kortste keren was er een idee en een spelbord. Het spel is gespeeld op een zondagmiddag en was een overweldigend succes. De aanwezige vriendinnen zeiden direct: "Hier moet je iets mee gaan doe hoor!"
Ik ben er verder mee gegaan, heb het geperfectioneerd en elke party werd een succes. Vanuit deze groepjes kwamen steeds nieuwe groepjes.
Het spel wordt steeds met veel plezier gespeeld en verkoopt zichzelf verder!  Maar ik kan het alleen niet meer aan, de wachtlijsten worden langer. Ik heb andere astrologen gepolst en nu is het uitgegroeid tot dit concept, waarbij we elkaar ook kunnen helpen. Het mooiste vind ik dat de astrologie op deze wijze in een plezierige sfeer wordt verbreed.

Ik ben vooral Han van Straaten en Huguette Vandersteen dankbaar voor hun waardevolle adviezen.

Op 22 juni 2005 is het nieuwe bord officieel gepresenteerd.
Het ging de wereld in en volgde zijn eigen weg naar diverse collega's die ermee aan de slag gingen.
Ieder op zijn/haar eigen manier.
Op 22 juni 2017 is de AstroParty 12 jaar en zal met deze vernieuwde website dat vieren.

De eerste reacties:

 • de middag was een leerzame sessie in de beginselen van de astrologie en door het spel krijg je ook inzicht in je persoonlijke horoscoop. Het is leuk om met vriendinnen te doen omdat zij vaak kunnen bevestigen wat er door de sterren verteld wordt, een feest van herkenning.....L.K.
 • Het op een toegankelijke manier kennis maken met de astrologie en tevens een hele goede manier om met elkaar weer eens even stil te staan bij onszelf. Het is allemaal heel gezellig maar het heeft ook een serieuze[caption id="attachment_220" align="alignright" width="150"]astroparty oude en nieuwe bord[/caption]

  ondertoon.....T.G.

 • Ik vond het ook erg leuk, op een speelse manier krijg je beetje bij beetje veel informatie, algemene kennis over astrologie EN wat bij jouw past.
  Als je een 1 op1 consult hebt, krijg je zoveel info in 1 keer, dmv deze spelvorm is het mooi gedoseerd. MvR
 • ....leuk om te zien wat via de astrologie allemaal over mij naar voren kwam, verbluffend! A.N.
 • Tineke, je weet niet wat je ons hebt aangedaan...er is zoveel gebeurd, vooral met die toverbal.... J.K.
 • Ik zal zeker zoveel mogelijk reclame voor je maken, want nogmaals... ik heb bewondering voor je.. hoe je het bedacht hebt en hoe je al die leuke cadeautjes en de indeling van het spel bedacht hebt.... heel creatief en ontzettend leuk!  RvG
 • Hoi Tineke,Wat fijn dat ik mocht meedoen in dit vroege stadium met jouw nieuwe spel, ik heb er enorm van genoten.Je had er tevoren al veel en enthousiast over verteld maar het is veel mooier en leuker nog dan in jouw verhalen. Het is een gezellig, speels spel, met heel erg veel verrassende elementen. Mijn gewonnen prijs bewaar ik zorgvuldig die heb ik een mooi plaatsje gegeven in mijn kamer. De tijd, 2 uur spelen, vloog om, voor ik het wist moesten we al stoppen omdat er ook nog andere zaken op het programma stonden. Je hebt geen woord te veel gezegd, het spel scoort heel hoog bij mij.Ik wens je heel veel succes en hoop dat dit “spelkindje” je veel geluk brengt. Je mag echt heel trots zijn op jezelf en je creativiteit. Veel plezier met deze nieuwe stap op je astrologisch pad. Groetjes Florie
 • Ik vind het een héél erg leuk spel en ik word er zelf ook zo enthousiast van. Het spelpakket uitpakken is al een feest op zich. Ik hoop snel een party te kunnen gaan doen. A.d.C.