AstroParty is ook heel erg geschikt om met kinderen te spelen. De spelleider neemt de kinderen in een fantasierijke beleving mee via het spelbord naar een
Magisch Droomkasteel.
                                                                                                              

Het unieke bordspel is vanaf de leeftijd van ongeveer 9 jaar geschikt. Het abstractievermogen ontwikkeld zich namelijk vanaf deze leeftijd. 
Kinderen vinden het hartstikke leuk om te spelen en ze begrijpen het ook snel! It's all in the Game. 

Tijdens het spel verzamelen de kinderen plaatjes over de planeten. Aan het eind van de middag krijgen ze een vervolgens een boekje mee, waarin delen van hun horoscoop beschreven staan.
Ook zijn er gedichtjes bij de verschillende sterrenbeelden en natuurlijk, net als bij de volwassenen, zijn er cadeautjes.         

Ze gaan een kasteel uitzoeken dat bij hun karakter hoort, óf ze tekenen er een zelf, want dat hoort bij hun Ascendant.

Leuk is ook dat, als de kinderen elkaar kennen, ze precies vertellen wat bij hun vriendje of vriendinnetje wel of niet hoort. Ze zijn heel eerlijk.   


          

Het Spel duurt een uur en als het kan langer, maar het is een feestjes, dus bepalen de kinderen zelf hoe lang zij door willen gaan.

Zijn de kinderen wat ouder dan duurt het spel langer en natuurlijk wordt er door de spelleider/astroloog ingegaan op de leeftijd en de daarbij behorende leeftijdzaken die de kinderen bezig houden.

Bij pubers wordt er ingespeeld op de voor hun belangrijke levensthema's, bijvoorbeeld op welke mannen/vrouwen ze vallen, wat hen bezighoudt op het gebied van studie en levensdromen etc. Met behulp van de planeten Mars en Venus wordt helemaal fantastisch en zal het niet ontbreken aan de nodige lachsalvo's. AstroParty Compass-of-Life werkt als coachingstool fantastisch in het Lagere- en Middelbaar Onderwijs.  


Na afloop nog even een foto en de herinnering wordt opgeborgen op hun smartphone of gemaild naar de ouders.

Kosten: 75 euro per Party

Maximum aantal kinderen: 6
Minimum aantal kinderen: 3

Onze voorkeur gaat er naar uit dat er een ouder/verzorger van een van de kinderen het bordspel wilt bijwonen.