Mogelijkheden
Wat zijn de mogelijkheden en wat zijn de kosten?
Voor wie, met wie en hoe groot kan de groep zijn?
Kijk hier en laat je informeren.


Een Basis-AstroParty:
De kosten gelden vanaf  € 35 p.p. (exclusief catering en reiskosten)
De mogelijkheid geldt vanaf minimaal 4 tot maximaal 8 personen. Hierbij krijgt iedere deelnemers zijn of haar horoscoop. De astroloog laat haar/zichzelf leiden door dat wat tijdens het spel ontstaat en heeft van te voren iedere horoscoop van de deelnemer voorbereidt. Het bordspel geeft héél veel informatie. Deze vorm is geschikt voor deelnemers welke niets of weinig van astrologie afweten en aan de party deelnemen om een ontspannende avond of middag te ervaren. Nieuwsgierigheid naar het vak astrologie en persoonlijke informatie vanuit de eigen horoscoop zijn van grote meerwaarde!

De ervaring leert dat Astroparty/Compass of Life een aanzet is om zich er meer in te gaan verdiepen!  Uiteraard staat een plezierige middag of avond boven aan de verlanglijst. 
__________________________________________________

Een AstroParty met een speciaal verzoek en of thema: 
v.a. € 45 p.p. (exclusief catering en reiskosten)
Hierin zijn verschillende mogelijkheden:

 
Vraag
Een mogelijkheid is dat elke deelnemer een vraag stelt. De astroloog/spelleider zal vooraf alle horoscopen voorbereiden, gericht op de verschillende vragen die gesteld zijn. Op deze wijze worden de deelnemers via het bordspel gestuurd naar de specifieke vragen en ontstaan de antwoorden en inzichten. Op aangename wijze en in gemoedelijke, veilige sfeer en komt men tot de kern. De ultieme combinatie van humor en inspiratie zullen niet ontbreken.

 
Thema
De groep kan ook behoefte hebben aan een bepaald thema dat uitgewerkt wilt worden. de AstroParty wordt gebouwd. Ook hier  onderzoekt en verricht de astroloog alle noodzakelijke voorbereidingen van de horoscopen. De diverse aspecten van het specifieke thema van alle deelnemers worden via hun persoonlijke astrologische kaart zichtbaar.
Deze spelmethode is geschikt voor bijvoorbeeld familie en gezinnen, teams en teambilding, relaties, vriendengroepen enz.


Gelegenheid
Voor een gelegenheid zoals bijvoorbeeld een huwelijk of vrijgezellenparty wordt het bordspel ook met grote regelmaat ingezet. Hierbij wordt de gelegenheid eruit gelicht en kan er tevens voor de aankomende bruid een speciale huwelijkshoroscoop of relatiehoroscoop gemaakt worden. Bij de andere deelnemers kan op verzoek bijvoorbeeld ook het thema relaties eruit gelicht worden. 

 
Therapeutisch
Het bordspel inzetten voor een therapeutisch karakter werkt zeer effectief, leerzaam en inspirerend. De beroepsastroloog zet de koers vanuit het Compass-of-Life uit, op verandering en transformatie. De speelse wijze werkt inzichtelijk en brengt nieuwe kleur aan de horizon. 

Door de jaren heen leren de ervaringen van de spelleiders, dat het bordspel een unieke methode is. Men leert om op een andere wijze naar de problemen en uitdagingen te kijken. Het bordspel veranderd in handomdraai in een vooral boeiende en verdiepende tool. Compass-of-Life / Astroparty is een unieke en eerlijke methode en werkt verhelderend. Hierbij kan je denken aan verschillende vormen van relaties zoals: ouders-kinderen; man-vrouw; collega(‘s)-baas; collega’s onderling enz.

Deze party is met twee personen al zeer effectief! 

Er is erg veel deskundig potentieel op allerlei terreinen bij de aangesloten, geaccrediteerde astrologen. Je kunt Sandra altijd vragen voor advies, welke astroloog past bij je behoefte en verlangen. 

 
Beroep
Het bordspel kan ook uitstekend ingezet worden bij eventuele knelpunten en onderzoek op het gebied van beroepskeuze en/of loopbaanbegeleiding. Via het bordspel worden talenten en beroepsrichtingen zichtbaar. Jouw uniek persoonlijke geboortehoroscoop vertelt je namelijk welke talenten en kwaliteiten bij jouw potentieel horen. Waar ben je goed in? Welke kant wil jouw leven op? Leuk voor bijvoorbeeld schoolverlaters die een studiekeuze gaan maken, maar ook als je halverwege je loopbaancarrière tot de inzichten komt dat je een andere richting op wilt gaan. 

Schroom niet als jij jouw speciale workshop er niet bij vindt! Meldt het ons en we maken het op jouw maat.

De astroloog/spelleider heeft voor deze Speciale Workshops meer voorwerk nodig. Het is verstandig om met de spelleider de ‘ins’ en ‘outs’ te bespreken, zodat op deze wijze een op maat gesneden party afgesproken kan worden. De prijs wordt in overleg vastgesteld. 

De prijs voor een Speciale AstroParty kan variëren tussen € 45 tot 75 p.p.
Dit is afhankelijk van de vraag en groepsgrootte. 

Terug naar het spel 

Informatie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. /spelmaster of direct bij één van de aangesloten astrologen, te vinden onder het kopje 'Spelleiders / Astrologen'. 
Als je jezelf opgeeft, denk aan je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Je geboortegemeente kan je aan je geboortetijd helpen. Graag vernemen wij je wensen die je tijdens het spel voor jezelf centraal wilt stellen.