Het ontstaan van AstroParty

 

AstroParty is ontstaan vanuit het deskundige, creatieve en grensverleggende brein van Tineke Boogaarts. De titel 'Grootmoeder AstroParty' staat Tineke dan ook op haar hart geschreven. 
Vanuit een spontane reactie op een verzoek voor een groepsconsult is het fantastische spelbord ontstaan en groeide het uit tot een succes. Op 22 juni 2005 is het spelbord officiĆ«el gepresenteerd en vormt AstroParty een inspirerende brug tussen de astroloog en al degenen die voor het eerst kennis maken met het serieuze vak Astrologie. 

Het spel wordt steeds met veel plezier gespeeld en is door de jaren heen uitgegroeid tot een concept voor en door astrologen. Het mooiste is dat astrologie op deze wijze in een plezierige sfeer wordt verbreed en dat iedere collega/spelleider het spelbord op zijn of haar unieke wijze toepast binnen hun bedrijf.

Met grote dank aan Han van Straaten en Huguette Vandersteen, voor hun waardevolle adviezen.

Op 22 juni 2017 vierde AstroParty haar 12e verjaardag. Op ... vond de officiĆ«le overdracht van het unieke, bordspel plaats. Nieuwe projecten over de zin van het leven ontstonden op het levenspad van Tineke. 

Met compassie en mijn creatieve hart zet ik Sandra, AstroParty voort om het verder in de wereld te brengen. Het astrologische bordspel voor en door Astrologen. 
En 'Grootmoeder AstroParty' kijkt met al haar levenswijsheid en prachtige kennis, liefdevol over onze schouders mee. 


                Ontdek AstroParty via jouw magische Compass-of-Life!